MAANDMENU JANUARI : All-in : 56 euro
(kwaliteitsvolle wijnen en waters inbegrepen)
Aperitief : Cava met wachtbordje
~
Terrine van kreeft met truffeldressing
~
Parelhoenfilet met Filou biersaus, wintergroenten en geroosterde aardappelen
~
Profiterolles met warme chocoladesaus en slagroom
~
Koffie met versnaperingen
MAANDMENU FEBRUARI : All-in : 56 euro
(kwaliteitsvolle wijnen en waters inbegrepen)
Aperitief : Cava met wachtbordje
~
Gravad lax op een vleugje dille kaas
~
Zebrafilet met pepersaus, witloofsalade en zoete frietjes
~
Taart met framboos en chocolade
~
Koffie met versnaperingen
MAANDMENU MAART: All-in : 56 euro
(kwaliteitsvolle wijnen en waters inbegrepen)
Aperitief : Cava met wachtbordje
~
Tartaar van gerookte forel met tuinkruiden en natuur yoghourt
~
Melkkalfskroontje met truffelsaus, warme groenten en rode krielaardappelen
~
Panna cotta met mango
~
Koffie met versnaperingen