Voorgerechten

Gerookte zalm met zijn klassieke garnituur € 17.00
Garnalencocktail € 17.00
Salade met gefrituurde schartongfilet en tartaarsaus € 16.00
Escargots Bourguignon € 16.00
Kreeftensoep € 11.00
Carpaccio van rund op Italiaanse wijze € 17.00
Terrine van ganzenlever met krententoast € 17.00
Kaaskroketjes (2 stuks) met garnituur € 14.00
Kroketjes met Karmeliet en ham (2 stuks) met garnituur € 15.00
Garnalenkroketjes (2 stuks) met garnituur € 16.00
Kreeftenkroketjes (2 stuks) met garnituur € 17.00
Kalfszwezerikkroketjes met tartaarsaus (2 stuks) € 17.00
Trio van kroketjes € 19.00
(garnalen-, zwezerik- en kaaskroket, kruidensalade en tartaar)
Gebakken ganzenlever met portosaus € 19.00